Surfer Blood - Pythons (2013)

Label: Warner Bros.

1. Demon Dance (3:13)
  2. Gravity (2:47)
  3. Weird Shapes (3:30)
  4. I Was Wrong (3:37)
  5. Squeezing Blood (3:17)
  6. Say Yes to Me (2:54)
  7. Blair Witch (3:15)
  8. Needles and Pins (3:41)
  9. Slow Six (4:25)
  10. Prom Song (3:55)
  11. Bird 4 U (3:20)
  12. Phantom Limb (3:20)
avatar van Linius
Kijk hier best wel naar uit. In 2010 lang verslaafd geweest aan de vorige plaat.

Gravity - YouTube - Surfer Blood - Gravity [Official Audio]

dalexterminate
Gelekt! Klinkt weer leuk

avatar van Linius
Inderdaad, leuke plaat. Alweer twee keer geluisterd vandaag

avatar van Linius
Hoppa, vier sterren voor deze verslavende plaat. Verbazingwekkend weinig reacties nog hier...

Wel aardig maar na nummer 6 slaat de eenvoud toe en geloof ik het allemaal wel. Doet me een beetje aan Blink 182 denken ofzo.

avatar van samslam
Mij aan weezer ofzo, heb ik nooit iets van moeten hebben.
Beduidend minder dan de vorige: stem is wat vlakker, melodietjes slechts soms leuk, en geen topsongs.

avatar van Stuart Bell
samslam schreef:
Mij aan weezer ofzo, heb ik nooit iets van moeten hebben.

Parels voor de zwijnen. Surfer Blood heeft een rij uiterst puntige popsongs gemaakt. De eerste vier nummers hebben helemaal een gouden randje. Maar zo te zien wordt deze plaat hier erg snobistisch beoordeeld en becijferd. Het is zeker niet moeilijk genoeg. Deze plaat kan ze - terecht - heel groot maken.

avatar van Raconteur
het zijn gewoon heel matige inspiratieloze dertien in een dozijn songs.

avatar van Thomas91
Ik moet ergens ook wel aan Weezer denken, maar daar heb ik niet zo veel problemen mee, eigenlijk. De band is voor mij onbekend, maar dit vind ik een leuk album.

avatar van venderkets
Totaal nietszeggende rommel. Alle identiteit die de eerste plaat had, is hier wat mij betreft verdwenen.

venderkets schreef:

Sap wat je bedoeld, lijkt wel of ze zich teveel hebben laten beïnvloeden Toch geen slechte plaat hoor.

avatar van Shelter
Weezer met Nada Surf...daar lijkt het op.
Ook wat Travolta's/Fountains of Wayne in. Vrolijk, simpel, niet slecht ook niet heel goed.