Resident Evil: Apocalypse (2004)

Rock / Metal
Label: Roadrunner

1. Slipknot - Vermillon (4:14)
  2. The Used - Just a Little (3:27)
  3. The Cure - Us Or Them (4:10)
  4. Lacuna Coil - Swamped (3:59)
  5. A Perfect Circle - The Outsider [Resident Renholder Mix] (5:26)
  6. Killswitch Engage - The End of Heartache (4:04)
  7. Rammstein - Mein Teil (4:23)
  8. Devildrivers - Diggin' Up the Corpses (3:52)
  9. Cradle of Filth - Nymphetamine (5:01)
  10. CKY - Escape from Hellview (3:42)
  11. Deftones - The Chauffeur (5:24)
  12. HIM - Join Me in Death (3:37)
  13. Demon Hunter - My Heartstrings Come Undone (4:39)
  14. Thrice - Under the Killing Moon (2:42)
  15. 36 Crazyfists - Bloodwork (3:12)
  16. Cold - End of the World [Acoustic] (3:37)
  17. Rob Zombie - Girl on Fire [Renholders Apocalypse Mix] (5:11)
  18. Massive Attack - Future Proof (5:39)
bro
erg sfeervolle cd. rock/metal die al bij al redelijk rustig is (in metal-termen dan )en ver allemaal redelijk clean gezongen. zelf Cradle Of Filth heeft een of ander vrouwemens gezocht om toch wel de helft van alle teksten te zingen om het minder 'hard' te doen klinken. vele bands die normaal hardere nummers maken gaan hier dus een ietwat rustigere toer uit. maar zoals ik het al zei, het bevalt me eigelijk nog erg goed.

ik heb hem nog eens opgelegt omdat ik net in het tv-boekje zag dat ze resident evil op tv gaan spelen. heb de film zelf nog niet gezien dus daar komt nu verandering in. als de film even goed is als de sountdtrack dan kan het niet foutlopen (helaas staan die 2 erg los van elkaar )

btw. aardige cover van deftones van duran duran

clutch
aardig? aardig??! een hele goeie cover noemen ze zo iets!

verder lijkt me dit niet zo boeiend, ik zie Slipknot en Cradle of Filth er namelijk op staan..

avatar van AGE-411
Het eerste wat ik zie staan is: "slipknot".

Dan vraag ik mij natuurlijk af welke idioot dit een 4,5 stem gegeven heeft. Heeft die goede man (of vrouw) een gehoorprobleem? Of stemde ie per ongeluk op het verkeerde album.

(ben tevens nu naar deze film aant zien)

bro
er is helemaal niets mis mee mijn gehoor slipknot is trouwens een goede band, maar helaas mag je niet kortzichtig zijn om dat te merken. derbij, ik gaf 4.5* , wat wil zeggen dat het geen volledig perfecte cd is. en trouwens, niets is zo idioot iemand voor idioot uitschelden omdat die iets goed vind wat jij niet goed vind. dat is toch geen manier van doen.

avatar van AGE-411
bro schreef:

Het is je vergeven. (omdat gij het zijt)