Findlay - Off & On (2013)

1 stem

Label: Joyeux Anniversaire

1. Off & On (2:47)
  2. Fever (2:58)
  3. Angels or Machines (3:53)
  4. Infinite (4:25)
avatar van Sunderland
Natalie Findlay en haar band brengt heerlijke dampende garage-rock van het soort wat ik prima weet te pruimen. Een rockchick die herrie brengt te vergelijken met Wolfmother.

Eind vorig jaar bracht ze de heerlijke single Your Sister uit en nu dan deze eerste EP met de nieuwe single Off & On.

Allemaal als voorloper op haar debuutalbum, met hopelijk daarop ook Your Sister te vinden.

avatar van Sunderland
Vervang garage-rock voor bluesrock en je zit beter in de richting. Afgelopen weekend was Findlay de blikvanger van London Calling en het was erg leuk te zien hoe zij, na een klein jaartje bezig te zijn, met haar band zo'n kwalitatief goed concert weggaf.

Helaas zit een debuutalbum er nog niet in maar verschijnt er op 25 november a.s. haar 2e EP Greasy met daarop haar single Greasy Love.

avatar van Sunderland
Mooie akoestische versie van Off & On, waaruit maar weer blijkt wat voor een topstem zij heeft.