Days Between Stations - In Extremis (2013)

Label: Capital

1. No Cause for Alarm (Overture) (3:51)
  2. In Utero (5:10)
  3. Visionary (10:40)
  4. Blackfoot (10:04)
  5. The Man Who Died Two Times (4:11)
  6. Waltz in E Minor (2:04)
  7. Eggshell Man (11:56)
  8. In Extremis (21:37)
avatar van Broem
Dit schijnt een zeer bijzonder album te zijn. 10 uit 10 op de DPRP site. Tony Levin on Bass. Besteld via de band site. Ben Razend benieuwd. De samples klinken super.

DPRP : CD & DVD REVIEWS

avatar van Broem
Altijd een feest als zo'n pakketje uit de USA (met een persoonlijk mailtje van de gitarist) binnenkomt. Met hooggespannen verwachtingen de cd in de cd speler gestopt en de afgelopen week een paar keer geluisterd. Wellicht ben ik te zwaar op de recensie gaan leunen en de korte samples die ik heb gehoord. Met de muziek is niks mis. Word alleen niet omver geblazen waardoor de cd een lange trip wordt die je steeds maar weer wil herbeleven De zang irriteert hier en daar zelfs. Instrumenteel helemaal goed. Mooie mini moog en mellotron solo van Rick Wakeman. En lekkere lange nummers. Ruime voldoende maakt plaats voor de euforie die ik had na het lezen van de recensie.

avatar van berken
The Man Who Died Two Times gehoord bij Symfomania. Klinkt echt goed!