BLÆRG - Incessant Subversive Decibels (2004)

Electronic
Label: Entity

1. Incessant Subversive Decibels
  2. Memento Mori
  3. Between the Lines
  4. Death Lives in Ohio
  5. Pederasty in the Pulpit
Als je de hoes ziet zou je niet zeggen dat dit een Entity release is. Is de muziek wel in dezelfde stijl als andere artiesten op Entity?

avatar van Onderhond
Best wel ja. Misschien iets "makkelijker", maar verder hetzelfde kwalitatief geratel

De hoes is verder niet al te geweldig, maar wel grappig binnen het hele Entity concept. Een beetje humor is altijd welkom.

Sietse
De hoes is echt verschrikkelijk en daardoor eigenlijk wel weer grappig. Heb deze release nog niet gehoord, maar gaat er zeker wel een keer van komen.

kiriyama
Grappige Cd met enkele prachtige stukken. Ook zit er humor in, een toespraak van Bush bijvoorbeeld en ook de muziek zelf maakt soms geinige sprongen. Beetje aan de korte kant maar dat maakt het dan weer lekker om zo even op te zetten. Jammer dat er zo weinig mensen dit nog hebben gehoord.

4.5*

thejazzscène
Hoor ik daar in het eerste nummer Dead Can Dance?