Frau Potz - Lehnt Dankend Ab (2012)

1 stem

Duitsland
Punk
Label: Delikatess

1. Ach, Heiner (3:02)
  2. Spacegewehr (3:13)
  3. Klockenschooster (4:30)
  4. Schlosser's Law (2:51)
  5. Champangerspion (2:18)
  6. Skelbe (2:40)
  7. Brockenheim (2:44)
  8. Rendsburg (2:43)
  9. Von Anfang An (2:21)
  10. Ich Will Dich (2:19)
  11. Geh, Affe, Geh! (2:48)
  12. Bo Jan und die Bullen (5:03)
avatar van eightynine
Hulde aan de Spotify Discover Weekly! Natuurlijk nog nooit van gehoord - en al had ik 'Frau Potz' ergens gelezen had ik het zeker niet gecheckt uit angst voor Tiroler Jodel. Niks van dat! Duitse schreeuwpunk! Sinds ik Die Nerven in Vera's Kelderbar gezien heb, heb ik ineens een heel warm hart voor Duitse punk en vind ik de taal alles behalve een barrière. Goed nieuws dus voor de band. Die verder vooral catchy, fel en volgens het boekje speelt. 12x vurig plezier voor de oren - maar voor mij vooral van toegevoegde waarde door de taal, vastgeroeste Engelstalige luisteraar ben ik toch ook.