Larsen-Feiten Band - Larsen-Feiten Band (1980)

Jazz / Rock
Label: Warner Bros.

1. Who'll Be the Fool Tonight (4:10)
  2. Danger Zone (5:03)
  3. Further Notice (3:34)
  4. Over (5:09)
  5. She's Not in Love (4:40)
  6. Morning Star (5:20)
  7. Make It (4:27)
  8. Aztec Legend (4:46)
WPE
Aha, ik ben de eerste die hier weer een recentie mag geven. Mensen, koop dit album, het is een heerlijke toegankelijke smooth-jazz cd, mooie nummers, lekker in het gehoor liggend en natuurlijk voorzien van erg mooie solo's van niemand minder dan Neil Larsen. Luister maar eens naar Further Notice! Persoonlijk vind ik de instrumentale nummers iets beter, maar het is allemaal kwaliteit!

WPE
Ik moet het nog enigszins bijstellen: op dit album staat maar 2 instrumentale nummers, en laat dat nu juist de kracht zijn van Neil Larsen. Maar het is en blijft wel mooie muziek!

WPE
En nog een opmerking: het daarop volgende album full moon vind ik persoonlijk beter, hier staan meer instrumentale stukken op, en het klinkt ook volwassener. Die zou ik 4 sterren geven, maar het album is hier nog niet toegevoegd.