Juelz Santana - From Me to U (2003)

Label: Roc-a-Fella

1. The Champ Is Here (2:25)

met Freekey Zekey

2. One Day I Smile (2:45)
  3. Okay Okay (3:21)
  4. Down (Skit) (1:26)

met Freekey Zekey en Monique Garnett

5. Down (3:46)
  6. Monster Music (4:18)

met Opera Steve

7. Back Again (4:45)
  8. My Problem (Jealousy) (3:44)
  9. How I Feel (1:41)
  10. Why (3:57)
  11. Wherever I Go (4:18)

met Jim Jones

12. Dipset (Santana's Town) (Skit) (1:17)

met Freekey Zekey en Monique Garnett

13. Dipset (Santana's Town) (3:39)

met Cam'ron

14. Squalie (Skit) (0:56)

met Freekey Zekey, Mike Peters en Monique Garnett

15. Squalie (4:16)

met JR Writer

16. Rain Drops (4:35)
  17. My Love [Remix] (3:09)

18. Let's Go (4:43)

met Cam'ron

19. Now What (5:21)

met T.I.

20. This Is for My Homies (6:23)

Lekker album, lekkere soulsamples

avatar van Steez
Dit was inderdaad nog wel een redelijke cd. Aardige nummers als One Day i Smile, Why en Raind Drops laten zien dat Juelz nog best wat skills heeft. Alleen wat hij er op z'n nieuwe cd mee gedaan heeft.... Ik weet het niet. 3.5 sterren. De sound is nl heel relaxt

avatar van snatchNsteal
Ik vindt dat van de dipset mensen hij de betere van is. Ik kan niet zeggen dat hij wel de goeie kant opgegaan is met hip hop maar zijn ouwe werk kan ik nog steeds wel accepteren. Chille beats, hard inkomen.

RedLightCityBoy
One Day I Smile is toch wel een dik nummer, leuk om deze plaat weer eens te luisteren. Vroeger was ik hier helemaal weg van.

Eigenlijk zn enige plaat die gewoon echt hard is. Hierna is het er niet beter op geworden.

boomkat
Juelz deed het ook nog prima op Diplomatic Immunity uit hetzelfde jaar. Maar de liefhebber moet die uiteraard al kennen

avatar van TheLegacy
Let's Go is meesterlijk