Barclay James Harvest featuring Les Holroyd - Revolution Days (2002)

Alternatieve titel: That Was Then...This Is Now

Label: Universal

1. It's My Life (5:13)
  2. Missing You (4:54)
  3. That Was Then, This Is Now (5:42)
  4. Prelude (3:50)
  5. January Morning (7:01)
  6. Quiero el Sol (6:11)
  7. Totally Cool (5:54)
  8. Life Is for Living (4:38)
  9. Sleepy Sunday (7:14)
  10. Revolution Day (5:15)
  11. Marlene (From the Berlin Suite) (7:12)
avatar van Gert P
Mooie plaat met een nieuwe versie van life is for living.
Een groep die vreselijk ondergewaardeerd is en toch mooie sympho rock maken en nooit echt hard of ruig zijn maar wel melodisch en muzikaal heel goed zijn.

Groot liefhebber van BJH maar vind toch dat het er niet beter op geworden zijn sinds ze gesplits zijn
Vond de contrastenen tussen het werk van John Lees en Les Holroyd
altijd het interessants van BJH.
Ook de nieuwe uitvoering van Living Is For Living vind ik lang zo goed niet als het origineel
Luistert wel lekker weg en is ook wel ruim voldoende maar ook niet meer dan dat.
Ben er na jaren ook nog nooit achter waarom ze gesplit zijn.

avatar van Gert P
Ja dat weet ik ook niet waarom ze gesplitst zijn.
Maar hier bij ons nooit echt heel populair geweest maar in Duitsland en Polen zijn ze verzot op ze.
Het oudere werk is inderdaad wat beter maar als geheel luisterd het lekker.
Dat had ik bij oudere albums niet altjd, zat er ineens weer een hard stk tussen.

Kingsnake
Ik heb John Lees altijd een sterker songwriter en beter zanger gevonden dan Les Holroyd.

Ook daarom vind ik de John Lees versie van BJH beter dan die van Les Holroyd.

avatar van novalepidoptera
John Lees werkte weer samen met Wooly wolstenholme en aangezien ik een grote fan van woolly ben heb ik ook de voorkeur voor de John Lees versie van B.J.H. Lees zal
het wel zwaar hebben nu woolly er niet meer is.
Dit album is heel mooi vooral Januari morning is schitterend.
Holroyd blijft zich ontwikkelen terwijl Lees zichzelf aan het herhalen is.

avatar van novalepidoptera
Missing You ,Sleepy Sunday en Marlene vind ik ook erg mooi op dit album waar eigenlijk geen slechte nummers op staan.