Muddy Waters - Paris 1972 (1997)

Alternatieve titel: Norman Gran'z Jazz at the Philharmonic

Blues
Label: Pablo

1. Introduction (1:58)
  2. Clouds in My Heart (7:14)
  3. Lovin' Man (2:41)
  4. County Jail (5:50)
  5. Hoochie Coochie Man (2:38)
  6. Blow Wind Blow (5:35)
  7. Honey Bee (3:52)
  8. Walking Thru the Park (4:56)
  9. Rollin' N Tumblin' (4:30)
  10. Walkin' Blues (5:51)
  11. Got My Mojo Workin' (7:32)
Dit is een wat minder bekend concert van Muddy Waters wat hij in 1972 gaf in Parijs. Ik kwam de CD tegen en ben blij dat ik die heb, want dit is een prima concert. Ik zou bijna zeggen, natuurlijk speelt en zingt Muddy Waters weer erg goed ook op dit podium in Parijs. Extra leuk aan dit concert vind ik dat hij een paar nummers speelt die je minder vaak live terug hoort. En juist die nummers spelen Muddy en zijn band uitstekend. Ik heb het dan over Clouds in My Heart, Lovin' Man, County Jail & Walkin' Blues. Maar de rest mag er ook wezen, zoals het lange slotnummer Got My Mojo Workin'.