Anna Rossinelli - Marylou (2013)

1 stem

12. Polaroid Picture
  13. Move to Paris
  14. Song 2
avatar van Emile93
WOW!!!! DIT IS EEN VERRASSING!!!! Ik kende Anna natuurlijk van het Sonfestival 2011 waar ze voor Zwitserland het vrolijke 'In love for a while' zong. Nu maar een album van haar geprobeerd, zonder al te veel verwachtingen. MAAR: dit is zeker weten een van de beste albums die ik in de afgelopen tijd heb beluisterd. Wat een heerlijke, pakkende nummers. Anna heeft bovendien een hele prettige stem.
Tot nu toe is het rustigste nummer van het album 'Until' genaamd nog mijn favoriet. Maar de andere, overwegend uptempo nummers bevallen ook heel goed!
Nu nog een site vinden waar een fysiek exemplaar van deze prachtplaat te bestellen is...