INXS - Switch (2005)

1. Devil's Party (3:26)
  2. Pretty Vegas (3:25)
  3. Afterglow (4:09)
  4. Hot Girls (3:33)
  5. Perfect Strangers (4:12)
  6. Remember Who's Your Man (3:29)
  7. Hungry (4:47)
  8. Never Let You Go (4:20)
  9. Like It Or Not (3:45)
  10. Us (4:08)
  11. God's Top Ten (4:55)

met Suzie McNeil

Is dit album met een nieuwe zanger, of zijn het nummers die nog op de plank waren liggen?
Weet iemand hier meer over te vertellen?

avatar van platedraaier
J.D. Fortune is erbij gekomen. Ik neem aan dat hij zingt. En verder.
Ach het is geen slechte plaat, maar veel indruk maakt ie niet op mij.

avatar van Thuurke
Is deze de moeite waard, zonder Michael Hutchance? Hij is hardstikke duur in de winkels.

avatar van platedraaier
Ik vind hem niet echt de moeite waard. Misschien voor 5 euro wel leuk in de collectie. Verder boeit deze cd niet echt.

avatar van Thuurke
In de uitverkoopbak gevonden, INXS zonder Hutchance klinkt helemaal identiek precies hetzelfde als met Hutchance. Deze CD is beter dan Full Moon, Dirty Hearts en Elegantly Wasted en benadert zelfs Kick.

Father McKenzie
Thuurke schreef:

Het is wel Hutchence, dus...

avatar van rkdev
Ik snap niet dat dit album zo'n lage waardering krijgt. Is best een lekker plaat vind ik en die nieuwe zanger zingt verdienstelijk. Misschein dat het komt doordat ik niet zoveel van INXS ken (Greatest Hits en Welcome to Wherever You Are)

avatar van koel
Super album! Ken voorgaande albums niet zo goed, maar wel de singles. JD Fortune prima vervanger. Wachten op zijn solo album.

Switch Heel erg afgewacht, ik ben een echte INXS fan, maar dit album / cd is echt prima !!! Mogen ze trots op zijn ! De songs zijn allemaal het beluisteren meer dan waard.

avatar van Thuurke
Met INXS hebben ze in 2005 een beetje het zelfde gedaan als vorig jaar in Nederland met Di-rect. Ze hebben in een Amerikaans TV programma op CBS genaamd Rockstar INXS een nieuwe zanger gezocht als vervanger voor Michael Hutchence. De Canadees JD Fortune heeft de competitie gewonnen en mocht een plaatje maken met INXS. Bij deze het resultaat. Daarna was het afgelopen en af en toe treden ze nog wel samen op.

Ze hebben dus gewoon iemand gekozen met een stem die het meest leek op Hutchence. Bij deze de plaat en zijn verhaal.