Dark Buddha Rising - Dakhmandal (2013)

Finland

4. M (13:06)
  5. N (14:56)
  6. L (11:13)
avatar van Don Cappuccino
Psychedelische drone/doom metal uit Finland. Meer weten we ook niet over Dark Buddha Rising. Twee nummers zijn te beluisteren op het internet (H en N) en die bevallen me wel. Als je Ufomammut al te monotoon vindt zou ik hier niet aan beginnen maar liefhebbers van bijvoorbeeld Khanate kunnen toeslaan. Ik ben benieuwd naar het complete album.

avatar van Don Cappuccino
Lees mijn recensie van Dakhmandal op Zware Metalen.

Dark Buddha Rising is een Finse drone/doomband en met Dakhmandal is de band aan zijn vijfde album toe. Het gezelschap heeft bij Svart Records getekend, een label met een neus voor speciale muziek. Dit album bevat zes nummers en heeft een speelduur van 80 minuten. Het is duidelijk dat Dahkmandal een flinke zit is...