Motorband - Motorband (2003)

Label: Tante Rikie

9. Geef an Mien
  10. Moar Ik Ri-j Wel Motor
  11. Zwarte Crosser
avatar van Eddie
Erg leuke plaat van de gelegenheidsband van Bennie Jolink (normaal) Gijs Jolink (Jovink & the voederbietels) Hendrik Jan Lovink (idem). Lekkere bleus rock met teksten die eigenlijk alleen maar gan over de voorliefde voor het motorijden. Muziekaal ligt het ergens tussen Jovink en Normaal, met veel Southern invloeden van bands als Lunerd Skynerd. Live moet het ook erg leuk zijn, dat zullen we 17-12-05 wel gaan zien.

avatar van Eddie
Live is dit zeker leuk om te zien, een band die staad te spelen of hun leven er vanaf hangt gekleed in motorcross Overalls, vooral de twee Crossmotoren aan de zijkant van het podium zijn geniaal. Ik ken geen andere band die motoren gebruikt als instrument. heerlijk. na een uurtje is de lol er wel een beetje af maar goed dan houden ze het ook voor gezien. zeer vermakelijk

nanneb
gave plaat! goede teksten op bekende nummers zoals bijv. we will rock you
4.5*