Santa Cruz - Screaming for Adrenaline (2013)

1 stem

Finland
Label: Spinefarm

1. Screaming for Adrenaline (3:38)
  2. Anthem for the Young 'N' Restless (3:41)
  3. Relentless Renegades (4:06)
  4. Sweet Sensation (3:59)
  5. Nothing Compares to You (5:51)
  6. High on You (4:02)
  7. Let's Get the Party Started (3:17)
  8. Alive (3:42)
  9. Lovin' You (Is Just for Playing) (3:56)
  10. Aiming High (4:17)
  11. Let Me (Lay My Love on You) (4:12)
Moet het album nog luisteren maar de single 'Aiming high klinkt erg lekker. Beetje n Guns' n Roses/ Motley cruë mix.

avatar van vielip
Ik zag net de clip voor het nummer Nothing compares to you en dat klonk echt lekker! Inderdaad zoals hierboven staat een mix van o.a. Guns en Crue. Gelijk de volgende clip opgezocht (Relentless renegades) en ook dat klonk weer verrekte prima. Deze gasten hebben de goede sound en niet onbelangrijk; de nummers zijn goed. Althans, die 2 die ik tot nu toe gehoord heb dan

Ozric Spacefolk
En tuurlijk kom ik Vielip hier tegen.

Ik zat wat te surfen op Youtube, en er komen op dit moment echt veel sleaze/glam bands uit Finland. Ik ga op zoek!

Ozric Spacefolk
Voorlopig 4* met optie tot verhoging en een plaatsje in mijn 2013-top 10.

Behalve GnR en the Crue hoor ik ook duidelijk invloeden van L.A. Guns, Skid Row en Ratt. Moet wel zeggen dat de twinsolo's een meerwaarde hebben boven alle genoemde bands.

Sleazerock met metal-twinleads en solo's. Het is nogal wat. De stem van de zanger is ook erg fijn en rauw en smerig en doet me met name denken aan Phil Lewis

avatar van vielip
Ozric Spacefolk schreef:
En tuurlijk kom ik Vielip hier tegen.

Uiteraard hahaha

Ben het met je eens dat dit ook een beste snuif L.A. Guns herbergt. Het klinkt allemaal lekker ruig, vuig en smerig. Niet te glad geproduceerd ook.

avatar van horned_reaper
Over twee weken staan ze in Nijmegen in het voorprogramma van Amaranthe. Dus voor bovengetekende misschien een idee?