menu

Atom™ - HD (2013)

mijn stem
3,83 (6)
6 stemmen

Duitsland
Electronic
Label: Raster-Noton

  1. Pop HD (4:09)
  2. Strom (3:42)
  3. I Love U (Like I Love My Drum Machine) (3:54)
  4. The Sound of Decay (3:35)
  5. Empty (3:43)
  6. Riding the Void (6:30)
  7. Stop (Imperialist Pop) (3:36)
  8. My Generation (4:03)
  9. Ich Bin Meine Maschine (6:34)
totale tijdsduur: 39:46
zoeken in:
avatar van John Doe
3,5
Strakke poppy electro die aan Kraftwerk doet denken ten tijde van het stevige Electric Café, met micro-edit glitch programmeerwerk dat past bij label Raster-Noton. Gastartiesten zijn onder meer Jamie Lidell en Alva Noto. Het album klinkt boos, ook inclusief de teksten, prima, zeker als de muziek die de artiest maakt in orde is. Dat is het geval hier. Het wordt vrij intens en minutieus gebracht en met een fijne uniekheid, ondanks dat het enigzins binnen het Kraftwerk universum valt.

Aanrader voor bijvoorbeeld user brooklyn, ook omdat we deze man live kunnen aanschouwen binnenkort op het Dekmantel festival en een aanrader voor alle electro liefhebbers eigenlijk.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:51 uur

geplaatst: vandaag om 14:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.