Stephen Fearing - Between Hurricanes (2013)

Canada
Label: Universal

1. As the Crow Flies (5:07)
  2. Don't You Wish Your Bread Was Dough (4:52)
  3. Cold Dawn (6:05)
  4. Wheel of Love (5:20)
  5. The Half-Life of Childhood (3:55)
  6. The Fool (6:11)
  7. Keep Your Mouth Shut (2:51)
  8. Just in Time to Say Goodbye (4:55)
  9. These Golden Days (5:40)
  10. Just to Be with You (3:37)
  11. Early Morning Rain (4:49)
avatar van Lura
Prachtige cd van deze Canadaees. Maar zoals met veel onbekende Canadese muziek, wat de boer niet kent dat vreet ie niet hier op het forum.

avatar van Oldfart
Geen bericht wat uitnodigd tot meer.....kom op Lura; tell us more...

avatar van Lura
Hij is geboren in 1962 in Vancouver, maar bracht het grootste deel van jeugd door in Dublin, wat de invloed van folk in zijn muziek verklaard. Hij bracht tot nu toe negen prachtige albums uit. Bovendien maakt hij samen met Colin Linden en Tom Wilson deel uit van Blackie and the rodeo kings, genoemd naar een album van Willie P. Bennett (ook zeer de moeite waard). Tom Wilson maakt trouwens deel uit van Lee Harvey Osmond, die dit jaar het geweldige The folk sinner uitbrachten. Maar nu over naar het album. Allereerst is daar die prachtige stem van hem. De songs zijn van een bijzonder hoog niveau, geen enkel minder nummer. Het zijn behoorlijk sobere songs, maar ze gaan onder je huid zitten en zijn zeer verslavend. Mijn favoriete song is These golden days, maar ik kan me ook voorstellen, dat ieder andere song favoriet kan zijn. Dit album gaat zeer hoog eindigen in mijn eindlijst. Is dit uitnodigend genoeg zo, Oldfart?