Indigo Girls - Shaming of the Sun (1997)

Folk / Rock
Label: Epic

1. Shame on You (4:01)
  2. Get Out the Map (3:23)
  3. Shed Your Skin (4:09)
  4. It's Alright (3:02)
  5. Caramia (5:46)
  6. Don't Give That Girl a Gun (4:37)
  7. Leeds (3:32)
  8. Scooter Boys (2:54)
  9. Everything in Its Own Time (5:15)
  10. Cut It Out (3:51)
  11. Burn All the Letters (4:10)
  12. Hey Kind Friend (5:46)
avatar van bertus99
Heel leuke plaat hoor. Ook al luistert er niemand blijkbaar naar.
De Indigo Girls zijn twee amerikaanse zusjes die mooi tweestemmig kunnen zingen (ook unisono trouwens) met stevige rocknummers en hier en daar een ballad. Ook met een knipoog hier en daar naar traditionele amerikaanse muziek, maar van americana kun je echter niet spreken bij de IG.

avatar van bertus99
Het wordt toch wel ernstig. Nog steeds geen recensies bij dit sfeervolle album van de Indigo Girls, behalve mijne.
Een plaatr die mij nog steeds weer opnieuw boeit en lekker scherpe randjes heeft, met daarnaast hier en daar een fraaie ballad. Ik moet bekennen dat ik van hun overige werk weinig ken, maar dat ga ik spoedig veranderen.

Doet niet onder voor vorige album.
Denk dat geen één album echt slecht is maar het gaat wel allemaal wat op elkaar lijken.
Alhoewel, in dit album lijkt wel weer wat meer rock te zitten. Toch zeker wel 3,5 waard. Kan nog omhoog gaan.