Tony Bennett & k.d. Lang - A Wonderful World (2002)

Canada / Verenigde Staten
Jazz / Pop
Label: Sony

1. Exactly Like You (3:18)
  2. La Vie en Rose (3:24)
  3. I'm Confessin' (That I Love You) (4:46)
  4. You Can Depend on Me (3:01)
  5. What a Wonderful World (3:23)
  6. That's My Home (3:05)
  7. A Kiss to Build a Dream On (3:25)
  8. I Wonder (3:49)
  9. Dream a Little Dream of Me (3:52)
  10. You Can't Lose a Broken Heart (3:14)
  11. That Lucky Old Sun (Just Rolls Around Heaven All Day) (4:37)
  12. If We Never Meet Again (3:52)
avatar van heartofsoul
Dit aan Louis Armstrong opgedragen album is wel héél erg easy listening, soft en mellow. Het werd geproduceerd door T Bone Burnett, maar mijn verwachtingen werden niet ingelost. Tony Bennett en k.d. lang mag ik beiden op zijn tijd graag horen, maar ik hoor de hese stem van Bennett liever in een échte jazzsetting en k.d. lang liever op die door Owen Bradley geproduceerde country-opnames à la Patsy Cline. Beetje teleurgesteld was ik wel nadat ik dit album (geen trompet te bekennen, maar wel strijkers en een piano) had beluisterd. Dat ik toch nog 3,5 * geef, komt doordat het objectief gesproken wel in orde is - Willem Duijs zou het vast prachtig hebben gevonden, daar waar ik het nogal bloedeloos vond.