Torch Song - Wish Thing (1984)

Label: I.R.S.

6. Tattered Dress
  7. Sweet Thing
  8. You Said You Were Coming
  9. Water Clock Secrets
Gekocht vanwege de fantastische videoclip/song "Don't Look Now", die in 1984 veel op Sky Channel/Music Box te zien was. De single-mix was overigens wel beter dan de album-versie. Voor de rest weinig meer van deze groep gehoord, maar het brein van de band, William Orbit, werd later bekend als remix-engineer (o.a. ook voor mijn idool Gary Numan). Uiteindelijk werd hij als producer ingehuurd door Madonna, wat leidde tot haar beste album ooit: "Ray Of Light"!!

avatar van Rainmachine
Ik was medio jaren 80 toch wel aardig verslaafd aan dit album. Was voor die tijd erg vooruitstrevend geproduceerd. Don't Look Now & Prepare to Energize werden ook regelmatig in de new wave discotheek ODE in Leeuwarden gedraaid. Denk nog regelmatig met veel plezier aan deze wave discotheek terug.