Funckarma - Solid State (2001)

Electronic

8. Arati (6:44)
  9. Knildnous (6:42)
  10. Lone (7:08)
Atheist
hypnotiserende elecktronica, tegen een achtergrond van warme, melancholische synthesizer soundscapes. een aanrader ook voor mensen die niet into dance zijn.

avatar van TJN
TJN
Ontzettende mooie plaat, als je 'm weet te scoren, kopen! Als je van ambient houdt kun je dit waarschijnlijk ook waarderen. Funckarma zijn twee broers uit Venray. Ik kwam de plaat tegen in de bakken van Rare Records in Eindhoven die overigens ook hun deuren gaan sluiten in oktober 2008, hoe dan ook, bij toeval ontdekt, nooit eerder van gehoord, zeer de moeite waard!

avatar van Madjack71
Ben benieuwd Atheist. Ik ben zo'n persoon die niet echt into dance is, maar nieuwsgierig genoeg om niet direct door te skippen.

avatar van TJN
TJN
Mooie site! Ik heb ze sinds de aanschaf in 2002 niet meer gevolgd enneh.. ze hebben bepaald niet stilgezeten. Ik beluister nu Dubsnippet van hun nieuwe album Dubstoned EP1. Niet echt mijn ding in eerste instantie. Iets te veel beat naar mijn zin. Ik hou het vooralsnog bij dit oudere werk 'Solid State'. Maar.... na een paar keer luisteren is het toch erg lekker, fijne muziek met veel afwisseling en knetterende synthesizer geluiden. smaakt naar meer!

Joy
muziek op de site spreekt mij ook wel aan

en het zit mooi in elkaar, die site dan