Mad Caddies - Just One More (2003)

Label: Fat Wreck Chords

1. Drinking for 11 (3:58)
  2. Contraband (1:21)
  9. Last Breath (3:24)
  10. Spare Change? (3:12)
  11. Riot (2:31)
  12. 10 West (3:08)
  13. Good Intentions (3:06)
  14. Wet Dog (3:11)
  15. Game Show (3:19)
Tja, fantastische feeestmuziek!

Beste cd van Mad Caddies, heerlijke blaas partijen en lekkere pakkende ska ritmes perfecte cd voor een feestje niet te hard op de achtergrond, nummers zoals spare change, drinking for 11, leavin en good intensions maken deze cd tot wat hij is! live is de band ook zeker de moeite waard (gegarandeerd pret!) 4*!

avatar van Carolaah
HEERLIJK!
Wat ben ik blij dat ik voor het eerst van deze band een paar jaar geleden hoorde. Anders had ik ze wellicht gemist op Lowlands afgelopen jaar. Live knallen ze ook lekker de pan uit.

En deze cd ligt ook erg lekker in het gehoor. Swing on!

Een 4+

avatar van azra
Heerlijke muziek, echte ska/punkreggae, om totaal bij te genieten. Heel anders dan de andere, een echte trendsetter:)

avatar van lowieke
Beste album van de band, en daarmee de enige die ik nog kan luister van the caddies.

31ste in de melkweg! Ik ga zeker!!

avatar van ravenstein
Erg goed album dat ik steeds met even veel plezier beluister!!

avatar van AOVV
Goeie plaat alweer van Mad Caddies, en wellicht hun beste ook. De plaat wordt meteen mooi geopend met het rustige Drinking for 11. Wat volgt is een ska-feestje met ook invloeden uit punk en reggae. Zelfs wat polka-muziek valt te ontwaren.

Het album is ook wat langer dan de eerdere platen, maar dat laat zich niet merken. Dit vliegt namelijk voorbij. De band klinkt hier ook wat volwassener dan op de eerste drie worpen.

4 sterren