menu

Family - A Song for Me (1970)

mijn stem
3,62 (16)
16 stemmen

Verenigd Koninkrijk
Rock
Label: Reprise

  1. Drowned in Wine (4:10)
  2. Some Poor Soul (2:46)
  3. Love Is a Sleeper (4:01)
  4. Through the Heart of Me (2:14)
  5. Wheels (4:42)
  6. Song for Sinking Lovers (4:04)
  7. Hey Let It Rock (1:00)
  8. The Cat and the Rat (2:33)
  9. 93's OK J (3:59)
  10. A Song for Me (9:16)
totale tijdsduur: 38:45
zoeken in:
avatar van weasel
Ooit aan iemand uitgeleend, en nooit meer teruggezien vrees ik...

Heb deze plaat al tijden niet meer gehoord, dus een oordel vellen is moeilijk. Weet wel dat ik helemaal weg was van "Drowned in Wine" en "Love is a Sleeper".

avatar van Droombolus
3,5
Drowned In Wine is terecht nooit van hun playlist verdwenen. Helaas is de rest van de plaat kwa songs en produksie niet echt van de standaard Family kwaliteit. Alleen Wheels, nog geschreven met Ric Grech uit de vorige Family inkarnaatsie, doet het nog.

Het titelnummer duurt zo'n 5 minuten te lang en door produksionele bloepers ( het was het eerste album wat de heren zelf deden ) verdwijnen er partijen naar de achtergrond, die op de voorgrond hadden moeten komen en viese versa. Het meest schrijpende ( dank heer Koot ) voorbeeld is de zang van Stop The Traffic - Through The Heart Of Me die prakties alleen door het reverb kanaal te horen is.

Op de RI bied Chappo er zijn nederige ekskuses voor aan, maar helaas was het budget op ............. Kortom, alleen voer voor de door ratten gebeten fans.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:27 uur

geplaatst: vandaag om 09:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.