menu

Mikis Theodorakis - Serpico (1973)

mijn stem
3,30 (5)
5 stemmen

Griekenland
Score
Label: Sakkaris

  1. Theme from Serpico (3:29)
  2. Honest Cop (3:16)
  3. Alone in the Apartment (4:10)
  4. Meeting in the Park (2:17)
  5. Shoe Shop (3:08)
  6. On the Streets (4:30)
  7. Flashback (4:33)
  8. Laurie's Fable (1:45)
  9. Disillusion (1:56)
  10. End of Title (4:00)
totale tijdsduur: 33:04
zoeken in:
2,5
Tjah , theodorakis die zijn stijl enigzins behoudt maar wel afzwakt en in een licht thema zet. Voor de echte Mikis : Zorba de Griek.

avatar van John Barry
3,5
Theme from Serpico vindt ik een prachtig en ontroerend muziekstuk. Dit thema komt een aantal keren in verschillende variaties terug op de score. De score bestaat vooral uit jazz muziek. De jazz muziek luistert lekker weg.
De track Alone in the Apartment vindt ik toch wel een nummer wat het vermelden waard is. Ik vindt het prachtig en rustgevend jazz stuk met mooie rol voor trompet en saxofoon. ( als je goed luistert hoor je ook flarden van het hoofdthema in dit nummer ). Shoe Shop vindt ik ook een goede jazz track, hierin is het hoofdthema erg duidelijk te horen. De soundtrack sluit naar mijn mening met track 10 erg mooi af.

3,5 ster

Gast
geplaatst: vandaag om 22:21 uur

geplaatst: vandaag om 22:21 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.