Brian McKnight - Back at One (1999)

Soul / R&B
Label: Motown

1. Last Dance (4:45)
  2. Stay (4:23)
  3. Played Yourself (4:17)
  4. Back at One (4:23)
  5. Stay Or Let It Go (4:40)
  6. 6, 8, 12 (4:08)
  7. You Could Be the One (3:23)
  8. Shall We Begin (3:59)
  9. Gothic Interlude (1:00)
  10. Can You Read My Mind (3:58)
  11. Lonely (4:26)
  12. Cherish (4:05)
  13. Home (4:22)
avatar van Reijersen
Heerlijke CD. Goed voor samen met je partner of liefde-verwant.

Jerra
Mijn favoriete cd ooit

Wat ik tot nu toe gehoord heb, is dit zijn beste plaat.
Maybe moet ik de rest ook snel maar eens keer gaan checken

Social_Mask
Hij heeft een prachtige stem. Ook allemaal goede nummers. Heb bij hem niet het gevoel, dat ik bijv heb bij Usher. Dit klinkt gewoon erg goed.

Social_Mask schreef:

Bedoel je dat je Usher meer 'voelt' als B. McKnight?

Harco
Hij bedoelt dat Usher gewoon een domme zeur is, denk ik.

Social_Mask
Kijk Harco begrijpt het.

Het is zo, dat ik bij Usher het gevoel heb dat hij een slijmerd is, een gladde standaard R&B zangertje, en dat gevoel heb ik niet bij Brain McKnight.

avatar van musicfriek
Een nummer als Back at One is toch wel mierzoet hoor, daar kun je niet onderuit.

Verder vind ik hem echt niet zoveel beter dan de gemiddelde R&B/soul zangers..

avatar van Yak
Yak
Slowchat verwijderd, voor het eerst sinds mensenheugenis met instemming van de deelnemers.

avatar van hiphopdontstop
deze man heeft een van de prachtigste stemmen die ik al gehoord heb en live kan hij het ook nog eens zo goed brengen, om kippenvel van te krijgen! Sommige liedjes weken echt wel emoties los en als een zanger dat kan met zijn songs, dan ist dat in mijn ogen een goede zanger( naar mijn smaak dan)

avatar van Reijersen
Simpelweg het allerbeste wat B. McKnight ooit gemaakt heeft. Alles klopt aan dit album. McKnight heeft een fantastische sound en de teksten pasen perfect bij de rest van het nummer. Heeft zelfs kortstond in mijn top10 gestaan, dit album.

avatar van jelmer19
Erg goeie cd met natuurlijk ''Back At One'' als topper.
Een legendarisch goed nummer vind ik.
Maar ook de rest van de cd heeft een prachtig sfeertje.