P.O.D. - Testify (2006)

Label: Atlantic

1. Roots in Stereo (4:42)
  2. Lights Out (2:47)
  3. This Time (4:41)
  4. Goodbye for Now (4:34)
  5. Sounds Like War (3:52)
  6. On the Grind (4:24)
  7. Mistakes & Glories (3:38)
  8. Let You Down (4:14)
  9. Strength of My Life (3:37)
  10. Teachers (4:21)
  11. Say Hello (2:32)
  12. Mark My Words (3:43)
avatar van dislexie
dit Album weet niet te overtuigen bijna alle zijn zwak of lijken zoveel op andere nummer van andere band dat echt valt bijvoorbeeld Lights Out lijkt heel veel geurrila radio van Rage Agianst the machine.De die enigzins goed zijn Goodbye For Now, Strength Of My Life maar die ook niet geweldigd

avatar van mathias
Dit kan toch geen waar zijn? Dat die nog steeds muziek maken

Electro_
Dit is toch dat kerk-bandje?

Okee, niet de goede benaming geef ik toe.

Overblijfsel van de nu metal -hype eh. Wie herinnert zich Alive niet?Hehe

avatar van Metalhead88
Youth Of The Nation is vet
Set It Off is vet
Alive is vet
Boom! is vet
Ridiculous is geinig
Sleeping Awake soundtrack was vet

....al hun andere liedjes...zijn dat niet, duidelijk niet, bagger eigelijk, ik heb alleen het album satellite, vind ik meer dan zat...

avatar van Jeanicious
Maar wel vet artwork ( ik ben zelf werkzaam bij een uitgeverij waar we ook wel eens CD hoesjes maken ). Alleen is het niet echt duidelijk dat het hier om POD gaat.

Ik vind het wel een goed album, maar id, een intro van een van hun liedjes doet me enorm denken aan het intro van een Rage Against The Machine liedje. En van die band ben ik een grote fan. Dus dat valt wel tegen...
Verder vind ik Goodbye for Now erg mooi, omdat in de periode dat ik het voor het eerst hoorde, ik het koppelde met iets wat net was gebeurd. En dan zie ik Goodbye for Now als 'Nu ben je er niet meer, maar we zien elkaar terug' En aangezien zij geloven in God, denk ik aan de hemel....

XxX Alies

Prima album dit. Niet zo rete commercieel als satellite. Goodbye for Now is inderdaad een goed nummer. Daarnaast kan ik de samenwerkingen met Booyaa tribe en Matisyahu erg waarderen.

Nu metal is door hun groot geworden. Vind het nieuwe album ook goed, maar het is anders. Goodbye for now is een van de weinige nummers die nog terug doet denken aan Alive etc.
Verder blijft het gewoon een goede band.

avatar van HaWe

idd... en dat vind ik echt jammer

This Time is trouwens een heeel mooi nummer. Mooier nog dan Goodbye For Now

Ik vond "Goodbye for now" zeer geslaagd.

avatar van gameg
Heeey mensen
Goede plaat
de nummers
say hallo en teachers
vind ik erg goed
verder vind ik het zwaar kaatje dat er zo'n remix opstaat
met van die ghetto gasten "the grind"
verder helemaal ok!!

Ik vind het een heel goed album. Ik vind het iets minder dan voorgaande albums omdat het een beetje te soft is na mijn smaak, maar P.O.D. blijft een zeer goede band.

avatar van Fatboyslim
Vroeger vond ik dit altijd wel een vette band, nu kan ik het niet meer aanhoren. P.O.D. heeft een bepaald hard-rock geluid, dat goed klinkt maar erg makkelijk is en waar je zoveel andere bands van hebt.
Mooi is wel het nummer Goodbye For Now, met een achtergrondzangeresje die leuk kan uithalen. Al met al weinig vernieuwing, van het genre niet en van de band niet.

avatar van metallica1997
goed album beetje soft maar klinkt allemaal lekker

1 vraagje waarom zo'n kruis als T (of bedoelen ze daar geen kruis mee)

avatar van bennerd
Hé, kijk eens wie er in de laatste halve minuut komt piepen in de clip van Goodbye for Now. Was me nog nooit opgevallen.