Spooks - S.I.O.S.O.S. Volume One (2000)

Label: Artemis

1. Other Script (5:16)
  2. The Mission (3:35)
  3. Things I've Seen (4:33)
  4. They Don't Know (5:17)
  5. I Got U (4:04)
  6. Flesh Not Bone (3:57)
  7. Sweet Revenge (5:58)
  8. Deep Cutz (4:12)
  9. Karma Hotel (5:01)
  10. Safe House (4:42)
  11. Something Fresh (4:14)
  12. Swindley's Maracas (4:57)
  13. Bitch Blood (4:43)
  14. Murder (4:11)
vondeich
Supernummers... Things I've seen & Karma hotel

avatar van thomzi50
Redelijke nummers.. Things I've Seen & Karma Hotel. De rest: bagger.

avatar van Lukas
Things I've Seen was best leuk.

avatar van thomzi50
Ik vind de zangeres nogal slecht eigenlijk, komt niks moois uit

avatar van Wib0__
Vindt Things I've Seen en Karma Hotel nogsteeds sterke nummers... Die lang blijven hangen

avatar van Reijersen
Erg aardig album, goeie mix van R&B refreinen en leuke catchy raps. Natuurlijk niet van wereldniveau, maar lekker wegluisteren doet het zeker.

3,5 ster.

avatar van Sldghmmr
Dit album heb ik bij de Mediamarkt gekocht voor 99 eurocent.
Thing's i've seen is een leuk nummer die regelmatig op de radio voorbij kwam.
Karma hotel vindt ik al een stuk minder. En de rest is helemaal niks! Maarja voor 99 eurocent mag ik niet klagen

avatar van Rhythm & Poetry
Heet de zangeres Ming Xia? Zo ja dan moet ik hier maar eens achteraangaan, ik vind dat zei een geweldige stem heeft, zo lief .

avatar van Angelo
Wanneer je verwacht dat dit album net zo goed zal zijn als 'Things I've seen' en 'Karma hotel', zal dit waarschijnlijk een grote teleurstelling vormen. Wanneer je er vanuit gaat dat de rest van van het album niet zo goed zal zijn als de bovenstaande nummers, valt dit album enigszins wel mee.

Voor een hiphop album is dit nog niet eens zo slecht, het bevat een aantal melodieën die je als het ware achtervolgen en ook een aantal raps zijn best te pruimen. Sommige nummers hadden zo deel uit kunnen maken van een horrorfilm (en dat is niet negatief bedoeld).

Eén van die rappers uit Spooks, Water-Water, verliet de groep vlak voor de release van het tweede album en overleed tijdens een auto ongeluk. Erg tragisch, net als het tweede album van (de) Spooks. Na de flop van het tweede album besloten ze ook maar een punt te zetten achter de groep. Voor mensen die nog geïnteresseerd zijn in de zangeres: www.mingmusik.com

avatar van ThingMan
Ik heb singel van Things I've Seen. Staat er met een sticker: If you like The Fugees, You gonna love this.
Nou.....niet echt. Things I've Seen en Karma Hotel zijn inderdaad wel relaxt. Maar de rest is eigenlijk niks. Heb de cd ooit voor een paar euro gekocht. Things I've Seen heeft wel een mooie herinnering aan de tijd van de middelbare school.

Vond dit altijd wel een origineel album, maar het doorstaat de tijd niet heel goed...

avatar van KILLERBEE99
Aantal chille tracks, maar ook aantal mindere.

avatar van Waste Management
''Things I've Seen'' en ''Karma Hotel'' zijn fantastische nummers...