Selena Gomez - Stars Dance (2013)

Label: Hollywood

1. Birthday (3:20)
  2. Slow Down (3:30)
  3. Stars Dance (3:37)
  4. Like a Champion (2:55)
  5. Come & Get It (3:51)
  6. Forget Forever (4:11)
  7. Save the Day (3:52)
  8. B.E.A.T. (3:05)
  9. Write Your Name (3:16)
  10. Undercover (3:53)
  11. Love Will Remember (3:31)
  12. Nobody Does It Like You (3:56)
  13. Music Feels Better (3:10)
  14. Lover in Me * (3:29)
  15. I Like It That Way * (4:11)
avatar van JSPR_G
Oh, 23 juli pas, ik dacht dat deze vroeger ging komen.
Come & Get It en Slow Down vind ik alleszins al veelbelovend. 'Dubstepachtige' vibes zijn natuurlijk niet echt origineel, maar het werkt hier wel. Come & Get It is denk ik het beste nummer van Selena tot nog toe. Leuk oosters sfeertje.

En wat ziet ze er toch ongelofelijk mooi uit op de hoes en in de videoclip van Come & Get It.

beatcluster
Ik snap eigenlijk niet waarom ik dit ben gaan luisteren maar goed, ik ben raar. Wat een gedrocht! Ontzettend overgeproduceerd, verschrikkelijke nietszeggende teksten en bovendien zit er geen graantje gevoel in Selena's stem, die ook nog eens erg geautotuned is. De meeste nummers blijven ook niet echt hangen ofzo... hooguit op een irritante manier.
Het enige waar ik wel over kan spreken, is het oosterse sfeertje in Come & Get It, en Music Feels Better en Slow Down klinken eigenlijk niet heel slecht (niet zo slecht als de rest).
Kortom is het maar goed dat Selena zich nu op haar carrière als actrice gaat richten en stopt met zingen!

avatar van hidalgo
vind 1 ster nog teveel

avatar van hidalgo
in Spring Breakers vond ik haar nog te pruimen maar zingen das toch iets anders
heb de cd nog eens opgezet eigenlijk is 1* nog teveel
misschien 1 zeester maar die mogen we zeker
niet geven hier

avatar van McSavah
Tuurlijk mag dat wel! Bij deze vier Patricks voor Selena

Yann Samsa
^
So confusing. So. So. Confusing.

avatar van kobe bryant fan
Yann Samsa schreef:
^
So confusing. So. So. Confusing.

avatar van jellecomicgek72
Mijn god, maakt zij nu ookal muziek?

beatcluster
jellecomicgek72 schreef:
Mijn god, maakt zij nu ookal muziek?

Nee, ze maakt geen muziek. Wel maakt ze pokkenherrie, sinds 2009 overigens, als ik het niet verkeerd heb.

avatar van McSavah
Inderdaad, the Scene is ditmaal thuisgelaten.

avatar van KKOPPI
De hoes is al een gedrocht. wat een onlogische compositie..!

avatar van JSPR_G
Een hoes met Selena op kan onmogelijk een gedrocht zijn.

Weird Fish
Ziet er veelbelovend uit!

TheArtfulDodger
Typisch een voorbeeld van the girl next door: voorspelbaar en dodelijk saai.

avatar van Silky & Smooth
De muziek is wel catchy en luistert makkelijk weg, maar Selena Gomez weet geen onderscheidende muziek te maken. Het is wat te gewoontjes allemaal, al staan er een paar lekkere nummertjes tussen.