Saint Vitus - Mournful Cries (1988)

Label: Sst

1. The Creeps (2:48)
  2. Dragon Time (7:28)
  3. Shooting Gallery (6:45)
  4. Bitter Truth (4:15)
  5. The Troll (6:57)
  6. Looking Glass (4:50)
avatar van Mart
Een zware tegenvaller na het geweldige Born Too Late. Geen van de nummers blijf echt hangen, de gitaarsolo's komen (in tegenstelling tot bij Born Too Late) meer over als wat gepriegel en ondanks de relatief korte lengte van het album weet het mij niet van begin tot eind te boeien. De enige track die er echt uitspringt is The Creeps, en in mindere mate Bitter Truth. De rest is zeer matig. Ik kan niet meer geven dan 2 sterren.

avatar van cornucopia
Ik vind dit best een acceptabel album van Wino en z'n mannen. Niet het beste, maar oké... Dragon Time!!