Quartz - Live (1980)

5. Count Dracula
  6. Around and Around
  7. Roll Over Beethoven
avatar van wizard
Nadat ik onder de indruk was geraakt van de debuut-LP van deze band, kwam ik deze liveplaat tegen.
Hierop staan 3 nummers van het titelloze debuut van Quartz. Helaas vallen de uitvoeringen van die nummers een beetje tegen. Count Dracula bevat een lange jam, 9 minuten in totaal. Dat is een van de hoogtepunten van deze plaat voor mij.
Verder nog een aantal covers (Good Times, Belinda (?), Roll Over Beethoven). Hoewel deze nummers goed aan te horen zijn, had ik het persoonlijk meer gewaardeerd als er wat meer tijd was ingeruimd voor eigen werk.

Conclusie: deze plaat haalt het lang niet bij zijn voorganger. 3*.