Madchild - Lawn Mower Man (2013)

Canada
Label: Battle Axe

1. Crazy (2:41)
  2. Tiger Style (2:52)
  3. Nature of the Beast (2:13)
  4. Chainsaw (2:05)

9. FTW (3:17)
  10. Good vs. Evil (2:19)
  11. Coal Mine (3:07)

met Prevail

12. Kill Kill Kill (4:06)

met Bishop Lamont en JD Era

13. Blood Beast (3:26)
  14. Underground King (2:32)

avatar van MJ_DA_MAN
Jammer dat je hem beoordeeld op zijn uiterlijk (alsof Eminem er zoveel anders uitziet), want Madchild is een erg goede MC. Van dit album heb ik niet al te hoge verwachtingen; wanneer de man een album maakt met tracks in de trant van Broken Mirror, Dickhead en Freedom heb je met zeker een classic. Die C-Lance beats passen toch duidelijk minder bij hem. Bovendien levert C-Lance vaak mindere beats af aan Madchild, al stonden er op het laatste Swollen Members-album wél de nodige bangers op van hem (maar ook een aantal mindere producties, dat wel).

avatar van Delars
Crazy is vet

avatar van MJ_DA_MAN
Vond hem de eerste keer verrassend goed; tweede luisterbeurt wat minder. Luistert allemaal vrij goed weg en Madchild rapt zoals gewoon goed (op een paar momenten zelfs meer dan goed), alleen staan er een aantal mindere beats op en ontbreken er ook echte toptracks.