The Sound Movement - Places to See Danger (2013)

Australiƫ
Label: Shifting Sounds

1. The Last Time (4:25)
  2. Perspective (5:21)
  3. Art of Leaving (3:34)
  4. Broken (5:28)
  5. Long Shadows (5:42)
avatar van Premonition
Met dank aan DJ Frankie voor het plaatsen. Dit is geen EP met nieuwe nummers, deze nummers waren al opgenomen, maar in zeer beperkte oplage op EP verschenen voor de break in 2010. Ze zijn opnieuw gemixd en laten horen dat de band meer de donkere postpunk richting op gaat. In september verschijnt hun tweede album en ik ben heel benieuwd. Ik heb al enkele demo's gehoord en dat beloofd wat!
De band is sinds september vorig jaar weer bij elkaar, maar zonder drummer Graham Brown.

avatar van Premonition
Het nieuwe album laat wat langer op zich wachten, volgens Andrew Day ergens eind maart/begin april volgend jaar. Deze EP nog maar eens opzetten in de tussentijd.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Nieuw album ik ben benieuwd, keep me up to date