George Baker Selection - Paloma Blanca (1987)

Label: EMI

1. Paloma Blanca (3:26)
  2. Sing a Song of Love (3:29)
  3. Marie Jeanne (3:13)
  4. Silver (3:32)
  5. Sing for the Day (3:56)
  6. Morning Sky (3:20)
  7. Fly Away Little Paraquayo (3:17)
  8. Beautiful Rose (2:54)
  9. Wild Bird (3:59)
  10. Holy Day (3:17)
  11. Little Green Bag (3:25)
  12. I'm on My Way (3:39)
avatar van titan
titan (crew)
Jakkes, het titelnummer hoort wat mij betreft tot de meest afschuwelijke nummers ooit gemaakt.

avatar van FisherKing

avatar van FisherKing
BoordAppel schreef:

Tot mijn grote spijt ja

neo
Alex Heffes hergebruikte Paloma Blanca voor zijn score voor Vet Hard.

avatar van Jan Wessels
Vanaf dat ik nog heel jong was ( ) heb ik een paar singletjes van George in huis: Dear Ann en Nathalie. Op een Nederpop verzamelaar staat ergens nog Little Green Bag in de "nieuwe" uitvoering (welbekend van Reservoir Dogs). Sindsdien is George Baker wel erg ver afgedwaald...

Moet ik (helaas) beamen.
De tijd van Nathalie en Dear Ann vond ik als jochie geweldig.
Ik was toendertijd de grootste (en enige) fan van Sjors Beker in mijn klas (en waarschijnlijk op de hele school; wat zeg ik, de hele stad!!)
Maar als ik nummers als Over and Over, Morning Light, Mama oh Mama of Baby Blue hoor dan word ik toch weer even de enige Sjors Beker fan; dat gaat gewoon niet over
...en ik heb niet alleen Nathalie en Dear Ann op single, ik heb ze gewoon allemaal

avatar van Fza
Fza
Ik heb dit album met little green bag erop, verder is het bagger. Ik snap niet hoe die zij zo'n leuk nummer hebben kunnen maken.

avatar van LeRoi
Voor het genre 'Music For Millions' vind ik toch echt niet zo schlecht als eenieder doet voorkomen....en ja, ik draai dit alleen bij feesten en partijen..............en tja dan valt het over algemeen erg goed!

EVANSHEWSON
Fza, ik vind Little Green Bag ook héél goed, en de rest is toch maar veredelde karnavalsmuziek, niet mijn ding, neen.

avatar van Jupilerman
Wat een afgrijselijke hoezen maken die mensen toch altijd

avatar van Mr Raffles
Gewoon nostalgie, lekker uit je dak muziek, wordt je vrolijk van!! Eingelijk het zelfde als ettettummu, dus....

avatar van Hans Brouwer
Mr Raffles schreef:
Gewoon nostalgie, lekker uit je dak muziek, wordt je vrolijk van!!
Helemaal mee eens!!! 4****

zaaf