Tiger Lou - The Loyal (2005)

Zweden

4. Functions (3:15)
  5. Until I'm Here (4:11)
  6. Nixon (3:10)
  7. National Ave (2:48)
  8. Ten Minutes to Take Off (4:13)
  9. Albino Apparel (3:05)
  10. Like My Very Own Blood (4:05)
  11. All I Have (3:55)
  12. Days Will Pass (3:43)
  13. Woland's Last (5:38)
Prima cd. Typische indie rock afgewisseld met zowel donkere liedjes en opzwevende catchy feel good music. Overigens geproduceerd door de man achter Interpol.

avatar van tovenaar
Kent iemand de bloedmooie track "you can't say no to me" van Tiger Lou? Dat nummer vind ik verreweg het beste van Tiger Lou, maar ik heb geen idee waar het op staat. Het staat niet op The Loyal and ook niet op Is My Head... iemand een idee waar het wel vandaan komt?

Ruby1966
You Can't Say No To Me is de b-side van de single Oh Horatio, zie alhier: http://www.startracks.se/releaseinfo.asp?ID=118

avatar van tovenaar
Thanks... GEWELDIGE track. Een b-kantje? Pfff, beste van Tiger Lou man. Hmmm.. uit de film Vintervila? Eens even checken.

avatar van chansadres
Op zoek naar goede popcore muziek, kwam ik deze cd bezig. En het blijft me boeien! Wat is dit heerlijke muziek. Het heeft 2 capaciteiten. Je kan hem aanzetten op de achtergrond. Maar als je er gewoon naar luistert blijft het interessant.

avatar van lauradance
wat een saaie plaat, de eerste was zoveel beter