Frank Sinatra - Swing Easy! (1954)

Jazz
Label: Capitol

1. Just One of Those Things (3:15)
  2. I'm Gonna Sit Right Down and Write Myself a Letter (2:31)
  3. Sunday (2:29)
  4. Wrap Your Troubles in Dreams (2:16)
  5. Taking a Chance on Love (2:15)
  6. Jeepers Creepers (2:21)
  7. Get Happy (2:26)
  8. All of Me (2:45)
  9. How Do You Do a Thing Like That to Me? * (2:42)
  10. Why Should I Cry over You? * (2:42)
  11. I Love You * (2:19)
  12. Lean Baby * (2:32)
avatar van jordybeukeboom
Bij mij heeft deze cd alleen de eerste 8 songs...

avatar van heartofsoul
De eerste uitgave van dit album (1954) verscheen als 10-inch elpee, en kon om die reden slechts circa 14 minuten per kant bevatten, wat resulteerde in 8 stukken. Later verscheeen er een "normale" 12-inch elpee met 6 nummers per kant. Ik heb het even nagelezen in een boekje dat ik uit de boekenkast heb gepakt.

Dit album is trouwens het eerste album van The Voice met arrangementen van Nelson Riddle. Ik heb het op cd, gekoppeld met Songs For Young Lovers.

avatar van jorro
Het lijkt erop dat pas toen de 12-inch versie verscheen het album ook de UK charts heeft gehaald. Het komt op 23 oktober 1960 binnen op plaats 10, houdt het 17 weken vol en scoort als beste een 5e positie.
Ik ken alleen de korte versie en die klinkt zoals ik dat van Sinatra gewend ben weer lekker.

avatar van goldendream
Toch een minder album dan zijn voorganger, maar natuurlijk nog steeds goed. 'Jeepers Creepers' ken ik vanuit de serie 'Friends'.