D4L - Down for Life (2005)

Label: Ice Age

1. Bankhead (3:59)
  2. Laffy Taffy (3:44)
  3. What Can You Do (3:22)
  4. Stuntman (3:34)
  5. Do It Like Me (3:30)
  6. Front Street (3:31)
  7. Scotty (4:08)
  8. Betcha Can't Do It Like Me (3:41)
  9. I'm da Man (4:07)

13. Shittin' Me (5:14)
  14. Game Owe Me (4:02)

met Kool Ace

Relax
Alvast slechte indruk..Laffy Raffy WTF MAN!
Al die breezah **** op TMF stemmen 10, "Opzich best relaxt" enzovoort zeggen ze er dan bij.
Kom op, dat nummer is al zo slecht, hoe zou de rest van het album dan wel niet zijn.

avatar van MJ_DA_MAN
Laffy Taffy is in de VS (terecht) tot slechtste nummer van 2005 gekozen. Dirty South op zijn (aller-aller)slechts, het genre kon dus nóg slechter.

MJ_DA_MAN schreef:

Ik wil het nummer niet slechtste noemen van de wereld ofzo.
Het klinkt wel redelijk, ik heb echt slechter gehoord... maar die Lil Jon look a like die heeft het nummer eigenlijk verpest hoor ik nu.
Wat zonde, als die eruit was dan was het nummer nog bagger maar toch niet het slechste van 2005..

Relax
Oh mensen ik heb het album en ik lig helemaal dubbel van het niveau.
Ik dacht dat er altijd alleen singles waren van geld en bitches waren.. maar nee dit is gewoon een compleet album over dat.
StuntMan, een emotionele beat in het begin, maar toen kwam het refrein, " I Got Money Man * ".
Wat erg... en ik vond laffy taffy nog meevallen.. een oprechte 1.0 want dit is een schande.
Vooral die tekst slaat al nergens op en die beats zijn helemaal zo kaal mogelijk dat het gewoon slecht en eentonig is.

avatar van musicfriek
Ik zie het hoesje niet verschijnen.

Electro_
Ik ook niet, maar stond dat nummer niet op 1 in Amerika?

avatar van MJ_DA_MAN
Stond idd op 1 maar als je soms ziet wat er daar wel niet op 1 staat...

Relax
Maar dankzij mij doet het hoesje het het weer..

MJ_DA_MAN schreef:
Stond idd op 1 maar als je soms ziet wat er daar wel niet op 1 staat...

whaha de tegenhanger (dem franchize boys) hebben op deze site een gemiddelde van 4.25...

eazyfan
ik vind ze ook slecht,zeer slecht zelf.

0,5
wtf is dit man ''shake that laffy faffy'' hahahah laffy taffy is een snoepje en dat kan niet eens ''shaken''

avatar van Steez
0,5
Ik trek die hele cover al niet. Wát een mongolen! Vinden ze zichzelf nog gangster ook?
En dan inderdaad dat nummer laffy taffy...

Hier geef ik niet eens 1 punt voor de moeite, me reet het laagst mogelijke, 0.5!

deze gast zet zichzelf echt voor schut. Dit is gewoon vreselijk, hij zou een prijs moeten krijgen voor slechtste rapper.

Dit is een groep...

owja klopt, maar op tv zie je bij die clip alleen die ene gast, nouja. waar ik me overigens wel heel erg over verbaas is dat DJ Pooh dit album heeft geproduced voor een groot deel
damn, wat moet zon'n topproducer nou weer met deze groep.
dj pooh heeft wel veel classics gedropt voor oa snoop, cube dogg pound, del funky homosapien, king T ook een boel van het vroegere ll cool j werk.
nouja het zal wel aan het geld liggen
wel lekker gemiddelde trouwens