Freddie Gibbs - ESGN (2013)

Alternatieve titel: Evil Seeds Grow Naturally

Label: ESGN

1. Lil' Sodi (1:52)
  2. The Real G Money (3:11)
  3. Came Up (3:46)
  4. Hundred Thousand (3:19)

met Hit Skrewface en G-Wiz

5. D.O.A. (3:12)

met G-Wiz en Big Kill

6. Lay It Down (3:17)
  7. I Seen a Man Die (3:38)

met Lil' Sodi

8. Have U Seen Her (4:01)

met Hit Skrewface

9. One Eighty Seven (3:29)

met Problem

10. Eastside Moonwalker (2:46)
  11. F.A.M.E. (4:14)

met Daz Dillinger en Spice 1

12. Paper (5:32)

met Y.B.

13. The Color Purple (3:45)
  14. Certified Live (3:24)

met G-Wiz en Jay Rock

15. Ten Packs of Backwoods (3:13)

met D-Edge

16. Dope in My Styrofoam (4:12)

met G-Wiz en G.I. Fleezy

17. 9mm (4:28)

met G.I. Fleezy en G-Wiz

18. Lose Control (5:53)

met BJ the Chicago Kid

19. Freddie Soprano (3:56)
  20. Murda Dem (4:48)

met G.I. Fleezy en Big Kill

avatar van Jurrien
Net voor het eerst geluisterd, keeeeeiihaaard.

avatar van Holla
Aardige rapper, maar daar is alles mee gezegd. De zoveelste gangster die een hoop gangster nummers maakt. Hou er wel van persoonlijk, maar vind Freddie Gibbs maar mediocre, net als dit album. Zitten wel wat leuke nummers bij, maar het geheel is niet geheel bijzonder. 3.0

avatar van Delars
Dit klinkt heel goed, heerlijke beats en Freddie gaat hard hoor. Snap niet dat je Freddie Gibbs een mediocre rapper vind... Serieus. Kan je uitleggen waarom? Gangsta Gibbs!!!!

avatar van Holla
Delars schreef:

Ik weet het niet, vind het gewoon niet zo bijzonder eigenlijk . Begrijp me niet verkeerd, hij heeft zeker wel skills, maar voor mij persoonlijk doet hij niet zoveel eigenlijk. Hij kan me niet eens een heel album blijven boeien, en dat ligt meer aan mij dan aan hem denk ik eigenlijk

avatar van carero
Heb van andere projecten van deze beste man meer genoten eerlijk gezegd

avatar van MJ_DA_MAN
Best aardig. Natuurlijk alles behalve origineel qua alles, staan er ook wat mindere nummers op en kunnen bijna alle gastartiesten er niet veel van, maar die staan nou eenmaal altijd op dit soort albums. Gibbs laat genoeg horen dat hij erg goed kan rappen, al is dat niet op elke track het geval. Hopelijk haalt Madlib weer het beste van Freddie naar boven op hun samenwerkingsalbum later dit jaar. 3*.

Keihard.. Niet origineel, niet subtiel, niet inovatief, gewoon keihard. Soms moet het niet meer zijn