menu

Kratos Himself - A Town Called Imaginarium (2013)

mijn stem
3,86 (7)
7 stemmen

Nederland
Electronic / Hip-Hop
Label: Jus Like Music

  1. Imaginarium
  2. Remember
  3. Ayahuasca
  4. Lucid
  5. This Town
  6. Don't Call Me
  7. Till We Meet Again
zoeken in:
avatar van Sjoerd_
4,5
De EP is vanaf vandaag te beluisteren en te kopen op A Town Called Imaginarium | Kratos Himself - kratoshimself.bandcamp.com

Ik raad iedereen aan om dit eens te beluisteren.

avatar van Delars
4,0
Nice

dit klinkt idd best nice

avatar van -SprayIt-
4,0
Ook ik ben fan!

Yann Samsa
Dit is echt geweldig. Zeer sfeervol, meer dan eens behoorlijk zuiders, en zo'n mooi warm en vol geluid. Het label hiphop lijkt me niet echt passend bij deze EP.

avatar van Metalhead99
4,0
Deze nieuwe EP van Kratos Himself kan gezien worden als een muzikale reis door tijd en ruimte.
Ik lees hierboven dat hiphop niet echt passend lijkt. Daar ben ik het mee eens, maar daarnaast ben ik van mening dat we niet moeten proberen om dit in een hokje te gaan stoppen. Gewoon luisteren en genieten.
Kratos neemt de luisteraar deze keer weer mee naar het Midden Oosten met tracks als "Ayahuasca" en "This Town". De algehele sfeer van de EP zou als "dromerig" omschreven kunnen worden en deze sfeer en stijl bevalt me wel. Met "Don't Call Me" gaat het zelfs nog even behoorlijk de psychedelische kant op en bij sommige passages in dit nummer lijkt het er ook op dat de inspiratie direct uit de psychedelische rock scene uit de jaren '60 en '70 komt.

Deze muziek is meer een beleving dan dat ik echt in woorden kan omschrijven wat er allemaal voorbij komt. Daarom raad ik mensen ook gewoon aan dit eens te beluisteren om zelf eens een indruk te krijgen.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:38 uur

geplaatst: vandaag om 19:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.