menu

Hunters & Collectors - Hunters & Collectors (1983)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Australiƫ
Rock
Label: OZ

  1. Towtruck (4:55)
  2. Droptank (4:54)
  3. Mouthtrap (4:03)
  4. Lumps of Lead (4:12)
  5. Talking to a Stranger [Remix] (7:30)
  6. Scream Who (4:09)
  7. Run Run Run (9:05)
totale tijdsduur: 38:48
zoeken in:
4,0
Heerlijke verzamelaar, H&C zitten tussen New Wave en Midnight Oil in, invloeden van waarschijnlijk Theatre of Hate. Talking to a stranger is het prijsnummer, ken ik al sinds 1983 wat een prachtige hooks, suspense en opbouw.

avatar van Premonition
Dit is geen verzamelaar, maar de EP Payload, die de band in 1982 uitbracht, met een andere mix van Talking to a Stranger. Was volgens mij puur voor de Engelse markt bedoeld, waar ze in 1983 uitgebreid hebben getoerd.

avatar van Premonition
Talking to a Stranger moest de single worden voor hun doorbraak, maar dat gebeurde in Europa niet. Best gek eigenlijk, want het geluid van de band was opwindend en ook best orgineel in de eerste jaren. Na 1984 werd wat mij betreft wel een pak minder.
Fijn baswerk op deze EP!

Gast
geplaatst: vandaag om 22:03 uur

geplaatst: vandaag om 22:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.