menu

L.A. Guns - American Hardcore (1996)

mijn stem
2,33 (6)
6 stemmen

Verenigde Staten
Rock
Label: Polydor

  1. F.N.A. (0:22)
  2. What I've Become (3:36)
  3. Unnatural Act (4:10)
  4. Give (3:16)
  5. Don't Pray (4:07)
  6. Pissed (4:01)
  7. Mine (3:36)
  8. Kevorkian (4:46)
  9. Hey World (5:02)
  10. Next Generation (2:33)
  11. Hugs and Needles (3:09)
  12. I Am Alive (7:00)
  13. Black Sabbath (19:02)
totale tijdsduur: 1:04:40
zoeken in:
avatar van richiedoom
1,5
Verschrikkelijk slecht dit album. Als je de vorige 4 albums hebt geluisterd, die stuk voor stuk erg goed waren, dan is dit echt tergend. Het is ook een andere zanger op dit album, en deze zanger kan mij totaal niet bekoren. Ook het songmateriaal is van bedroevend niveau.

avatar van Metalhead99
2,0
Het eerst en enige album met zanger Chris Van Dahl (Cherry St.). Verder zat Steve Riley weer terug achter de drumkit en Tracii Guns zorgt voor het gitaarwerk. Ook is dit het eerste album waarop Johnny Crypt als bassist te horen is.

Voor deze plaat hadden ze een grote stijlverandering ondergaan. Om met de tijd mee te gaan weken ze hier meer uit naar het Grunge genre en... dat hadden ze beter niet kunnen doen.
Ik ben geen Grunge kenner (heb het altijd een beetje een overgewaardeerd genre gevonden), maar kan toch wel horen waarom een Nirvana of Alice in Chains beter werd bevonden dan dit uitstapje van L.A. Guns.

Deze plaat is gewoon totaal mijn ding niet en eigenlijk had ik hem misschien maar geen poging moeten geven. Misschien dat de Grunge liefhebbers deze plaat nog wel kunnen waarderen, want op een paar uitglijders (zoals dat rare begin met F.N.A.) na klinkt het nog best redelijk.

Tracii Guns laat trouwens op sommige nummers (I Am Alive bijvoorbeeld) nog best aangenaam gitaarwerk horen. Wat kan die man toch spelen!

Gast
geplaatst: vandaag om 07:11 uur

geplaatst: vandaag om 07:11 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.