Subsignal - Paraíso (2013)

Duitsland
Label: ZYX

1. Time and Again (1:13)
  2. Paraíso (4:44)
  3. A New Reliance (5:53)
  4. A Heartbeat Away (6:26)
  5. A Long Way Since the Earth Crashed (4:31)
  6. A Giant Leap of Faith (5:17)
  7. Stillness Beneath the Snow (6:03)
  8. The Blueprint of a Winter (5:50)

met Marcela Bovio

9. The Colossus That Bestrode the World (5:14)
  10. Swimming Home (7:58)
Ozric Spacefolk
Nieuwe single klinkt veelbelovend.

Het clipje is wat ridicuul, maar wel leuk, omdat de muzikantmannen niet echt er als progrockers uit zien....

Ozric Spacefolk
Iemand heeft al een 4,5* gegeven. Ik volg dat voorbeeld, want dit is echt weer awesome to the max.

Wat een schitterende plaat. Deze gaat de komende weken continu gedraaid worden....

avatar van dreamtheater22
Dit is echt een geweldige plaat.
Dit is gewoon sieges even alleen dan onder een andere naam want de bandleden zijn zo goed als hetzelfde gebleven.

avatar van pos
pos
Ja die iemand was ik. Wederom een briljante plaat van de heren. Wat een kwaliteitsnummers weer zeg. Deze heren verdienen het zo om iets groter te worden dan ze nu zijn !

Ozric Spacefolk
Ik vind A New Reliance echt geniaal gedaan. Hoe ze een reggae-riffje in progmetal verwerken is echt subliem. Dat heb ik niet eerder zo lekker gehoord.

avatar van Metal-D78
Vandaag voor € 3,99 bij de mediamarkt opgepakt. Versie heeft een bonuscd met 12 livetracks.
Ik kende de band niet, maar de laatste van Sieges Even wel. Bevalt prima. Vooralsnog een lucky shot!

avatar van notsub
De fascinerende hoes is en voorbode voor een leuke hernieuwde kennismaking met Subsignal. Ik zag ze op ProgPower 2011 en daar lieten ze me een gemiddelde indruk achter. De CD lijkt een beter medium voor de genuanceerde progrock van deze muzikanten. Deze CD staat bol van de melodie en moet het niet hebben van pure power. Daar ligt ook de kracht van de band niet, dus dat is prima.

Mssr Renard
Ik zat nog eens daar deze te luisteren, en ik kan eigenlijk maar één fantastische song ontdekken en dat is A New Reliance met zijn (lichte) ska- en reggae-invloeden. Wel leuk en fris voor een metal-song.