Spiritualized - Let It Come Down (2001)

Label: Arista

1. On Fire (4:01)
  2. Do It All over Again (3:48)
  3. Don't Just Do Something (6:53)
  4. Out of Sight (5:37)
  5. The Twelve Steps (6:11)
  6. The Straight and the Narrow (4:43)
  7. I Didn't Mean to Hurt You (5:11)
  8. Stop Your Crying (5:13)
  9. Anything More (5:16)
  10. Won't Get to Heaven (The State I'm In) (5:35)
  11. Lord Can You Hear Me (10:33)
avatar van starbright boy
Jason Pierce durft tenminste. Stop your crying is groots en bepaald niet subtiel, maar wat een mooi nummer is het toch!

avatar van Hermy
Dit is een cd die ik nog regelmatig uit mijn cd-rek haal (ik heb em ook niet voor niks 4,5* gegeven). Er wordt op een geweldige manier geprobeerd te verbloemen dat Jason Pierce niet kan zingen. Achter elk zanglijntje zit een koortje, viooltje o.i.d. Wat mij betreft is deze poging echter helemaal gelukt. Ik vind het een heerlijke cd!

avatar van snarf349
kitcherig, bombastisch, vooral out of sight, prachtig.

en ja hij kan niet zingen.

fastpulseboy
hmm ik vind de zang juist prachtig.......Hij heeft iets klagerigs en legt heel veel melancholie in z'n stem. Ik ben altijd blij wanneer zang niet standaard mooi is......voor mij never nooit geen whitney houston

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Prachtige sfeervolle cd, een van de betere van Spiritualized. Prijsnummers: Stop Your Crying en Lord Can You Hear Me (herbewerking van zijn eerdere band Spacemen 3)

avatar van mr-mucho
snarf349 schreef:
kitcherig, bombastisch, vooral out of sight, prachtig.

en ja hij kan niet zingen.

Kitcherig wordt het pas als Robbie Williams hier overheen zingt. Bombastisch is het zeker. Weinig durven dat, en komen er mee weg binnen het alternatieve circuit. Hulde voor deze man die zijn armen spreidt in zijn muziek.

Live komt het wel binnen, Jason Pierce kan echt wel zingen.