Bogdan Raczynski - Renegade Platinum Mega Dance Attack Party: Don the Plates (2003)

Polen

7. Untitled 07 (3:13)
  8. Untitled 08 (3:50)
  9. Untitled 09 (20:08)
avatar van Onderhond
Fijne collectie Bogdan tracks, waaronder de vier geweldige nummers van z'n "I Will Eat Your Children Too" EP. Zal die ook wel eens toevoegen, waarschijnlijk z'n beste werk, samen met Samurai Math Beats.

Voor dit albumpje 4*. Las dat dit waarschijnlijk z'n laatste wapenfeit zou zijn.

avatar van John Doe
Neehoor. Gister in de platenzaak een single opgezet met de artiestennaam ''Who Is It?''. Het begint zo ''Hi my name is Bogdan Raczynski'' Meteen duidelijk. Dan blijkt Björk ineens vocalen te geven en best mooi ook In het midden hoor je plotseling Bogdan zeggen ''and this is the part where we go in to outer space with the asteroids''. Dan volgt weer een mooi stukje en de laatste 10 seconden van het nummer worden de beats pas echt goed neergezet.

avatar van Onderhond
Da's goed nieuws dan. Niet alles van deze man is even goed, maar hij is een lekker eigenwijze artiest, die vaak leuke dingen uitbrengt

Joyrex
Op de Rephlex site staat een nieuwe full-length van mr. Raczynski aangekondigd: 'Yeeeeehhhaawww'. Op zijn eigen site spreekt Bogdan van een plaat die vooral veel vrolijke energie moet uitstralen. Moet 14 mei in de winkel liggen, maar ik hoop dat hij al eerder lekt op Soulseek.