L.A. Guns - Shrinking Violet (1999)

Label: Polydor

1. Girl You Turm Me On (4:47)
  2. Shrinking Violet (3:14)
  3. Dreamtime (4:50)
  8. Decide (5:43)
  9. Big 'Lil Thing (3:02)
  10. It's Hard (4:48)
  11. Bad Whiskey (5:03)
  12. How Many More Times (8:46)
Ozric Spacefolk
Enige L.A. Guns-plaat met Jizzy Pearl... En dat vind ik toevallig een goede zanger... Heel anders dan Phil Lewis, maar hij kwijt zich aardig van zijn taak...

Deze plaat is geproduceerd door Gilby Clarke, en die speelt ook mee op Dreamtime..

De plaat heeft een lekker tempo, lekker geluid en staat bol van de (goede) solo's van Tracii...

avatar van Metalhead99
Een lekkere plaat ja. Ik vind Jizzy Pearl niet altijd even goed, maar op deze L.A. Guns plaat klinkt hij erg goed. Zijn rauwe stem past prima bij de muziek.
Ik heb overigens een release met een aantal live bonus tracks en volgens mij zingt Phil Lewis daar gewoon (zo niet, dan nog meer chapeau voor Jizzy Pearl, want The Ballad of Jayne klinkt wel erg fijn in deze uitvoering).