Broder Daniel - Forever (1998)

Zweden / Japan
Label: Dolores

1. I'll Be Gone (3:38)
  2. Dark Heart (2:51)
  3. Old in Just One Day (2:58)
  4. You Bury Me (3:13)
  5. Happy People Never Fantasize (3:48)
  6. Whirlwind (4:37)
  7. The Name Is Brother Daniel (2:38)
  8. Love Doesn't Last (3:25)
  9. Dream My Days Away (3:43)
  10. No Time for Us (4:22)
Raar dat veel Broder Daniel niet kennen, is namelijk erg goede muziek!

dat zijn toch die nummertjes uit fucking åmål?

avatar van *Nientjah*
Jep, ik vind het ook leuke muziek en maar voor fucking amal had ik nog nooit van ze gehoord.

ps: Hey Liza!

avatar van niethie
Heppie Piepol Fantesijs...!!!

Ook ik ben op dit bandje gekomen na het zien van Fucking Amal een paar jaar geleden, de nummers die op de soundtrack van die film stonden (Whirlwind, I'll Be Gone ed) heb ik in het verleden dan ook talloze malen gedraaid, maar nooit een hele plaat geprobeerd. Heerlijke feel good muziek, het zal voor de meeste op momenten wel wat eentonig gebler zijn of klinken als iets dat een puber opzet na een ruzie met zijn ouders om vervolgens jankend op zijn bed neer te ploffen, maar ik kon er verder wel van genieten. Leuk sfeertje en gitaarspel enzo... De hoes is overgens minder, echt heel boyband (ala *NSYNC) achtig, maar dan met een zwart wit filter erover. 3,5 sterren

Ps: Hey Nina!!

avatar van Zeitgeist
Ook ik ken ze van Fucking Amal (zo mooi die film)..
Lekkere donkere noise rock. Beetje The Jesus And The Mary Chain achtig in hun Psychocandy periode, waardoor deze plaat ook is geinspireerd las ik vandaag.

In any case lekkere plaat.