Wu-Tang Clan - Disciples of the 36 Chambers: Chapter 1 (2004)

Label: Sanctuary

1. Bring da Ruckus (1:31)
  2. Da Mystery of Chessboxin' (2:44)
  3. Clan in da Front (1:09)
  4. C.R.E.A.M. (1:40)
  5. Wu-Tang Clan Ain't Nuthin' Ta F' Wit (2:08)
  6. Shame on a Nigga (2:03)
  7. Ghost Deini (1:50)
  8. Re-United (3:06)
  9. For Heaven's Sake (3:00)
  10. Criminology (1:18)
  11. Incarcerated Scarfaces (1:12)
  12. Brooklyn Zoo (2:51)
  13. Bring the Pain (1:37)
  14. It's Yourz (2:41)
  15. Liquid Swords (1:59)
  16. One Blood Under W (1:40)
  17. Ice Cream (2:48)
  18. Triumph (5:01)
  19. Hood (3:39)
  20. Run (1:40)
  21. Run (1:37)
  22. Tearz (1:34)
  23. Method Man (2:42)
  24. Dog Shit (1:00)
  25. Shimmy Shimmy Ya (5:13)
  26. Y'All Been Warned (3:12)
  27. Gravel Pit (4:53)
Relax
Zotezien komt binnenkort dan ook Chapter 2, of geven ze het op zonder ODB ?

eazyfan
nouja weet ik ook nix over maar wat voor cd is deze en welke zijn de bounustrax en is dit zoals The Legacy cd's van N.W.A??

avatar van psychonaatje
eazyfan schreef:

Dit is een live-album. En Disciples of the 36 Chambers: Chapter 2 is de DVD van dit concert.

Die dvd is overigens wel leuk om een keertje te zien, heb m tijdje geleden ook gekocht.
Wat opvallend om te zien is hoe rustig ODB daar is.. soms zit hij daar beetje spaced out voor zich uit te staren..

avatar van deagleking
toch enigzins verrast, opeens hadden ze er na een aantal jaar weer zin in, en dat merk je ook.. wat een enthousiasme. Ik schrok wel van de stem van INS zo schoor heb ik hem alleen op Fishscale gehoord!

avatar van deagleking
Relax schreef:
Zotezien komt binnenkort dan ook Chapter 2, of geven ze het op zonder ODB ?

chapter 2 is de dvd ervan zeer vette dvd trouwens

avatar van XtReM3 SkILLz
Ice Cream te goed nummer

avatar van ThingMan
Heb de dvd al een tijd in huis, ga hem binnenkort maar eens opzetten. Heb dat concert ooit een stuk gezien op The Box. Dat is echt een tijd geleden.

avatar van sheep67
De audio is belabberd, hoop geschreeuw maar zal z'n functie hebben. De verhalen er omheen zijn spannender dan de muziek.