Katie Melua - Ketevan (2013)

Label: Dramatico

1. Never Felt Less Like Dancing (4:14)
  2. Sailing Ships from Heaven (5:03)
  3. Love Is a Silent Thief (3:02)
  4. Shiver and Shake (3:01)
  5. The Love I'm Frightened Of (3:37)
  6. Where Does the Ocean Go? (3:39)
  7. Idiot School (3:37)
  8. Mad, Mad Men (3:23)
  9. Chase Me (3:43)
  10. I Never Fall (2:48)
  11. I Will Be There (4:18)
  12. I Never Fall [Strings Version] * (2:45)
Deranged
Nog niet eens reacties hier zelfs.

Het is dan ook weinig enerverend allemaal.

Mijn interesse in deze zangeres werd gewekt met het uitkomen van The House en de mijns inziens vrij grootse single The Flood. Ook qua tekst beleefde men hier schijnbaar een opleving want het ware vuur werd hier plotseling bezongen.

En verder bleek dat album nog wel een aantal interessante nummers te bevatten wat schijnbaar vooral te maken had met de medewerking van William Orbit.

Wat daarvoor en daarna gebeurde is op zich wel aardig maar zoals ik al zei weinig enerverend. De dame heeft een aangenaam stemgeluid wat zich kan lenen voor bijzondere dingen, zo bleek in het verleden, maar over het algemeen wil dat blijkbaar niet echt uit de verf komen en beperkt het zich allemaal tot gewoon relaxte luistermuziek voor als je een lekker wijf en een lekker wijntje op de bank hebt weten te bemachtigen maar ook niet veel meer dan dat.

TimZor
Katie speelt erg op safe en komt weer met de zelfde zoete liedjes van Mike Batt als de laatste plaat. Een lekkere relaxte zondag ochtend plaat met de nog steeds prachtige stem van Katie.

Maar volgende keer misschien net even iets spannender ?