André Hazes - Gewoon voor Jou (1998)

Label: EMI

1. Koningin van de Zigeuners (3:55)
  2. Als Ik Jou Vergeef (3:42)
  3. Laat Mij Alleen (3:47)
  4. Speel Niet met Vuur (2:31)
  5. Veel Is 't Niet (3:10)
  6. Non Pensara a Me (2:56)
  7. Leedvermaak (3:49)
  8. Nee Nooit Meer (3:57)
  9. With These Hands (2:44)
  10. Blijf bij Mij (2:57)
  11. Als Je Alles Weet (4:11)
  12. Sorry (4:07)

met Lisa Boray

13. Een Keer in M'n Leven (3:30)
  14. Wees Zuinig op M'n Meissie (3:30)
  15. Dat Zal Ik Je Echt Beloven (3:06)
  16. De Fles (3:46)

met Herman Brood

17. Als Je bij Me Bent (3:43)
  18. Niemand Laat Zijn Eigen Kind Alleen (3:09)

met Willeke Alberti

19. Dit Kan Mij Niet Gebeuren (3:07)
  20. Heel Zijn Leven Is een Spel (3:19)
Marcel²
Dit een een verzamelaar van Hazes. Als je een verzamelaar van Andre wil kopen, is deze eigenlijk niet echt aan te raden. Ik zeg eerlijk dat hier niet zijn mooiste nummers op staan. Wel goed is de track met Herman Brood (de fles). Leedvermaak is ook een mooi nummer. Wil je een goed overzicht zal ik gaan voor 25 Jaar Hazes.

avatar van monique
ja ik vind "leedvermaak" 1 van de betere hazes nummers,dit is ook weer een goede verzamelaar met de wat minder bekende nummers,maar inderdaad wat marcel al zegt ,je kunt beter voor 25 jaar hazes gaan

Dit album moet eigenlijk gezien worden als een soort "alternative versie" van al 15 jaar gewoon andre.
echt grote hits staan hier natuurlijk niet op en het is verre van compleet (wat wil je als er nog 5 of 6 albums er nakomen)

maar voor iedereen die De vlieger, een beetje verliefd of zij gelooft in mij genoeg heeft gehoord is dit een welkome aanvulling.

al is het wel jammer dat nummers als De nacht is mijn leven en Ik heb het altijd al geweten er niet op staan.