Eskaton - 4 Visions (1981)

Frankrijk

3. Ecoute (12:53)
  4. Pitié (8:46)
  5. Le Cri (9:02)
avatar van ChrisX
Dit album heb ik al een paar jaar in mijn collectie maar op een of andere manier 'klikte' het nooit bij mij tot onlangs... wow.. wat een energie, wat een drive en wat een rare muziek is dit eigenlijk. Dit is voer voor mensen die de muziek van de Franse band Magma uit de jaren 70 weten te waarderen.

Overigens, ik was echt verbaasd om te zien dat dit album en hun andere 2 albums op MuMe stonden.

Dit is zeker een geniale band. Met name het eerste nummer van deze cd heeft ongekend veel energie.

Erg gaaf ja. Paar dagen geleden voor het eerst gehoord, en ze klinken heel erg als Magma (wat al een prestatie op zich is).

avatar van Paap_Floyd
Niet verwonderlijk, want enkele leden hiervan waren ook lid van Magma. Prachtig plaatje! 4*

avatar van Cellulord
Als iemand me verteld had dat it een plaat van Magma was het ik het zeker geloofd.