Thunder - Their Finest Hour (And a Bit) (1995)

Alternatieve titel: The Best Of

Label: EMI

1. Dirty Love (5:27)
  2. River of Pain (3:39)
  3. Love Walked In (6:23)
  4. Everybody Wants Her (4:29)
  5. In a Broken Dream (5:48)
  6. Higher Ground '95 (4:24)
  7. Backstreet Symphony (4:31)
  8. A Better Man (3:41)
  9. Gimme Shelter (5:27)
  10. Like a Satellite (4:54)
  11. Low Life in High Places (4:10)
  12. Stand Up (3:59)
  13. Once in a Lifetime (4:45)
  14. Gimme Some Lovin' (3:50)
  15. Castles in the Sand (4:35)
DutchViking
Leuke, maar niet complete verzamelaar van Thunder. Deze Best Of werd in 1995 uitgebracht, toen de band weliswaar al drie ijzersterke plaatjes had uigebracht maar toen Thunder nog aan het begin van haar loopbaan stond. De band leek destijds aan interne strubbelingen ten onder te gaan en werd in feite doodverklaard, maar kwam twee jaar later uitstekend terug met The Thrill of it All.

avatar van vielip
Deze verzamelaar is puur een verplichte contractvuller. Ze werden gedropt door EMI maar de hadden nog één album van ze te goed. Dat werd dus deze. Ik vind 'm dus behoorlijk compleet en erg geslaagd! Er staan wat b-kantjes op (waaronder het wonderschone I a broken dream!!!) die tot dan toe niet op reguliere albums te verkrijgen waren. Als je nog niks van Thunder hebt, dan is dit toch best een goede 'instapper'.

avatar van Brutus
Dit is inderdaad een goede verzamelaar van de eerste 3 albums.